Blog

Egy kis hűsítő (munkaruha) kép az USA-ból, ebben a forró nyárban

2018.07.17. Egy kis hűsítő (munkaruha) kép az USA-ból, ebben a forró nyárban

Az amerikai postásoknak térdig érő hóban sem lehet melegük.

tovább

A Nokia megint újított! Nem is akármit

2018.04.17. A Nokia megint újított! Nem is akármit

Azt egy ideje tudni, hogy a Google a Levisszel közösen fejleszt saját okosruhát, de nem a keresőóriás az egyetlen, aki szemet vetett az intelligens ruhákban rejlő lehetőségekre. A Nokia a dél-koreai Kolon Industries-zal és a GINA térképszolgáltatással együtt tervezett egy olyan okoskabátot, amit kifejezetten sürgősségieknek szánnak.

tovább

Commander munkaruházat bemutatása (videó)

2017.07.14.

Reklámfilmünk: Commander munkaruházat a legnépszerűbb munkaruhacsalád Európában. Garantált a minőség és a tartósság.

tovább

EUROCUT 3 vágásbiztos szerelőkesztyű! (videó)

2017.06.07.

EUROCUT 3 mártott, nitril kesztyű: páratlan kényelem, "második bőr érzetű, gumírozott mandzsetta, szellőző kézhát és lélegző tenyér.

tovább

Bemutatjuk a HYDROCITE védőcipőt (videó)

2017.01.13.

Tekintsék meg az egyedülálló Hydrocite védőbakancsunkat bemutató videót! A védőbakancs, amely tökéletes védelmet biztosít viselőjének a téli hónapokban is.

tovább

Fokozott figyelem a téli időjárásban

2017.01.11. Fokozott figyelem a téli időjárásban

A téli havazások, és főleg a hóviharok idején a szabadban is egyre nehezebbek a munkakörülmények, és a látási viszonyok. Ezek a tényezők, sok kockázatot rejtenek magukban, és akár emberi életet is követelhetnek.
Egy téli hóvihar alkalmával létfontosságú, hogy el legyünk látva a megfelelő védőfelszereléssel!

tovább

A jólláthatóság életet menthet

2016.10.19. A jólláthatóság életet menthet

Sajnos sokan vannak közöttünk, akik még mindig nem veszik komolyan az évszakváltások, és az időjárási viszonyok okozta veszélyeket. Pedig ilyenkor ősszel, minden tevékenységünket ehhez kellene viszonyítani.

tovább

Hogyan dolgozzunk kánikulában

2016.08.29. Hogyan dolgozzunk kánikulában

Az elkövetkező időszakban többször számíthatunk forró időre. Ez jól jön nyaraláskor, de szörnyű lehet azoknak, akik ilyenkor is dolgoznak. Az irodai munka közben is fontos odafigyelni magunkra, de fizikai munka, és megterhelés esetén fokozottan kell figyelni szervezetünk védelmre. A Profession állásportál összeszedte a legfontosabb szabályokat a témában.

tovább

Extrém egyenruha

2016.08.15. Extrém egyenruha

A kollégákkal kicsit lefagytunk ezen a fotón. Ugyanis a kolumbiai bicikli válogatott ruhája egy csöppet félreérthetően néz ki, és akkor még finoman fogalmaztunk.

tovább

A munka(ruha) hősei

2016.07.29. A munka(ruha) hősei

Egy vicces összeállítást nézhetnek meg a kedves olvasóink, arról, hogy milyen őrültségek fordulnak elő munka közben. Jó szórakozást Mindenkinek!

tovább