A világ legnagyobb munkaruhája

2016.07.13.

A világ legnagyobb munkaruhája

Guinness világrekordot állított fel a ROUND HOUSE® nevű amerikai cég. A farmert, munkaruhát, és overállt gyártó cég ugyanis elkészítette a világ legnagyobb overallját. ROUND HOUSE® fejlesztette ki ezt a különleges ruhadarabot, ami mindenben megfelel egy hagyományos overallnak, csak éppen a méretei nem átlagosak.

"A méret a lényeg!" kiáltotta a  ROUND HOUSE® tulajdonosa és elnöke Jim Antosh, amikor a 17 láb, 4 hüvelyk hosszú és, 8 láb 6 hüvelyk széles overall előtt állt. A szóban forgó mukaruha felállításához szükséges volt egy teherautó, és három ember, hogy a hivatalos mérést el tudják végezni! Speciális overallon voltak gombok is, amelyek 8 hüvelyk átmérőjűek voltak, a gomblyukak pedig több mint, 16 centi szélesek!

"Úgy döntöttünk, hogy ennek a nagy overallnak az elkészítésével ünnepeljük meg, hogy 100 éves lett a ROUND HOUSE®, és szerettünk volna ezzel bekerülni a rekordok könyvébe."- mondta a korosodó cégtulajdonos. 

A rekord sikerült, a ruhadarab pedig egészen hihetetlen látványt nyújt, még fényképen keresztül is. Hogy a méretes darabot ki fogja viselni, arról nem szól a fáma! :))

vissza