Hímzés

hímzés még mindig a legnépszerűbb, azok körében, akik esztétikus és igényes logózást szeretnének látni ruhadarabjaikon.


hímzés egyik nagy előnye, hogy tartós és különösen szép díszítési forma, nincs kopás, és nincsen töredezés a felületen, ellentétben más logózási technikákkal. A hímzett logó színe, és élénksége hosszútávon is megmarad, így bátran ajánljuk cégek, vállalatok, és klubok részére, mert figyelemfelkeltő, ezáltal nagyszerű reklámeszköz is.


A hímzés költsége a következőkből tevődik össze:


1. Programköltség

Programírás gépi hímzéshez, - attól függően, hogy, a logó egyszerű vagy bonyolult:
5000 – 8000 Ft + ÁFA-ig terjedhet. Ezt a költséget csak egyszer, a legelső alkalommal számítjuk fel ha a későbbi megrendeléskor nem változik a hímzett minta mérete és formája. A programot az első hímzés után elmentjük, így Önnek a későbbiekben (utórendelés esetén) a programköltség ingyenes!

 

2. Minta hímzésének költsége:

Mindig egyedileg kalkuláljuk, az Öntől kapott grafika alapján.

Kérjük, mindig küldjön ajánlatkéréséhez egy jó minőségű képet, valamint írja le nekünk, hogy a logozandó termék mely részére, mekkora méretben szeretné a hímzést.

Minimális rendelési mennyiség 6 db, de szívesen elkészítünk 5-öt is, de a hímzés költsége ez eseteben is 6 db-ra lesz kiszámolva.

(pl.: ha Ön szeretne 5 db pólót hímeztetni, aminek a programköltsége 5.000 Ft + ÁFA, a darabonkénti hímzés ára (mondjuk) 240 Ft + ÁFA, akkor a fizetendő összeg 5000 Ft + ÁFA + (6x240 Ft)=5000 Ft + 1440 Ft + ÁFA

Összesen: 6440 Ft + ÁFA