Hímzés

hímzés még mindig a legnépszerűbb emblémázási forma, azok körében, akik esztétikus és igényes logózást szeretnének látni ruhadarabjaikon.


hímzés egyik nagy előnye, hogy tartós és különösen szép díszítési mód, nincs kopás, és nincsen töredezés a felületen, ellentétben más logózási technikákkal. A hímzett logó színe, és élénksége hosszútávon is megmarad, így bátran ajánljuk cégek, vállalatok, és klubok részére, mert figyelemfelkeltő, ezáltal nagyszerű reklámeszköz is.


A hímzés költsége a következőkből tevődik össze:

1. Programköltség

Programírás gépi hímzéshez, - attól függően, hogy a logó egyszerű vagy bonyolult 5000 – 8000 Ft + ÁFA-ig terjedhet.

Ezt a költséget csak egyszer, a legelső alkalommal számítjuk fel, amennyiben az emblémában nem történik változás

 

2. Minta hímzésének költsége:

Mindig egyedileg kalkuláljuk, az Öntől kapott kép vagy felirat alapján.

Kérjük, mindig küldjön ajánlatkéréséhez egy jó minőségű képet vagy a kért betűtípust és a felirat szövegét a végleges emblémáról, valamint írja le nekünk, hogy a logózandó termék mely részére, mekkora méretben szeretné a hímzést.

Minimális rendelési mennyiség 6 db, de kisebb mennyiséget is elkészítünk, ebben az esetben viszont a hímzés költsége 6 db-ra lesz kiszámolva.

(pl.: ha Ön szeretne 5 db pólót hímeztetni, aminek a programköltsége 5.000 Ft + ÁFA, a darabonkénti hímzés ára (mondjuk) 240 Ft + ÁFA, akkor a fizetendő összeg 5000 Ft + ÁFA + (6x240 Ft)=5000 Ft + 1440 Ft + ÁFA

Összesen: 6440 Ft + ÁFA